Galleri Symbol

Galleri Symbol ligger centralt placeret på Nørrebro i København. Kig forbi og oplev vores galleri og atelier i to etager. Galleriet fungerer til dagligt som fælles værksted for en lille gruppe lokale kunstnere og vi holder altid åbent når der arbejdes.

Faste åbningstider:

Torsdage k.l 15-18

Fredag kl. 15-18

Lørdage kl. 15-18

Det er også muligt at leje galleriet til egne Pop-up udstillinger eller ligende. Skriv til Erik for nærmere oplysninger.

Værksted/Atelier

Galleriet fungerer som værksted og showroom for en lille gruppe kunstnere.

Lige nu er vi 5 som deler lokalerne, og vi kan godt være et par stykker mere.

Har du lyst til at være med skal du være velkommen. Skrive en besked herunder til Erik.

Send en mail til Erik

Erik Werge

Erik Werge er født i Helsingør i 1957. Efter et ophold på Holbæks Kunsthøjskole i 1977 flyttede han til København og bor i dag på Nørrebro. Han maler musiske, politiske og religiøse billeder.

Helle Zarp Groth

Helle Zarp Groth er født i Castellon de la Plana, Spanien i 1973. Helle er autodidakt billedkunstner, bortset fra nogle års tegneundervisning i USA samt på Glyptoteket i starten af 1990’erne. Bor i dag i Brønshøj, København og arbejder gerne i forskellige materialer, herunder kul & pastelkridt, akryl, filt (uld), blyant, blæk og akvarel.

Hjemmeside: Hellezarp.dk 

Martin Pop

Martin Pop er født i 1964 og opvokset nord for København. I den kreative process blander Martin Pop klassiske teknikker med de seneste digitale, og opnår der igennem sit helt eget udtryk.

Martin arbejder i værkstedet hver torsdag mellem 15 og 17. Han er altid frisk på en kunstsnak, så kig forbi.

Mere info her: martinpop.dk