Ny udstilling 27. oktober

En af galleriet faste malere Lennart Schou udstiller 27. oktober i tidsrummet 13-17.

Udstillingen hedder “Mens vi venter på Håbet” og undersøger hvordan vi skaber håb i en brydningstid. Udstillingen vil vise mange værker, der bindes sammen af 1950ér inspirerede interiørfarver; lette, harmoniske og håbefulde.

Alle er velkomne – kig forbi

Byd galleriets to nye kunstnere velkommen

Vi er glade for at kunne sige velkommen til to nye dygtige kunstnere:

LENNART SCHOU

Lennart Schou er fra 1977, han bor i og er opvokset i København. Lennart har malet i en årrække og har malet med en lang række kunstnere og søgt inspiration og kundskab i kunstnerfællesskaber.
Det primære medie er lærredet, men Lennart arbejder også i grafik og keramik.
Lennart Schou ønsker at beskueren af malerierne bliver inddraget i historien, stemningen eller motiverne. “Vi skal røres, bevæges eller der skal skabes resonans”

MAJA BOMHOLT SØRENSEN

Maja er primært naturalistisk oliemaler, men arbejder også med akvarel, broderi og print. Ud over sin akademiske uddannelse har Maja gennemført et fine arts forløb i London og udviklet sin malerteknik gennem flere års

malerkursus i København hos kunstneren Christoffer Munch Andersen, hvis stil og teknik hun beundrer.

Fernisering

Du er inviteret til FERNISERING

lørdag den 9. juni 2018 fra kl. 16 til 18

Håber at du kommer forbi til vin og kunsthygge.

Død, Drømme og Dovenskab

MAJA BOMHOLT SØRENSEN
NCS
Helle Zarp Groth
erik werge
martin pop
GÆSTEUDSTILLER:
SUSSIE BOHMANN RASMUSSEN

AMANDA SCHWARZ-NIELSEN

AMANDA SCHWARZ-NIELSEN

FERNISERING

Lørdag den 14. april 2018

kl. 16.00 – 18.00

Amanda Schwarz-Nielsen
Amanda Schwarz-Nielsen

Amanda Schwarz-Nielsen (finalist i “Danmarks bedste Portrætmaler”) udstiller en række nyere malerier på Gallerisymbol. Amanda (f. 1991) maler primært i olie og med mennesket som motiv. Hendes modeller er tit i forvandling, i deres følelsers vold, eller i forbindelse med det dystre og overnaturlige. Amanda trækker på sin fascination for horror, drømme og myter samt en bred vifte af politisk filosofi som cand.scient. pol. fra Københavns Universitet. Den klassiske oliemaling teknik har hun tilegnet sig på forskellige skoler og som elev af oliemaleren Mikael Melbye. Amanda bor og arbejder på Østerbro.

Hjemmeside www.schwarzart.net

Gallerisymbol inviterer dig til Kunstsalon i galleriet. Fredag den 23. februar 2018 kl. 19 – 21.

Kunst – kanal – konsum?
Om kunsten mellem cultus og cultura

Kunsten er en del af kulturen. Kultur er et bredt begreb. Vi kløver det, så alt og intet bliver til noget og noget andet. Og kigger så på kunstkulturen, hvor kunst har fået forskellige funktioner: Som åbning ”op ad til”, som egokostumiering, som korrekthedshammer eller som refleksionsfrit kræs for konsumenter. Vi forsøger os med billedrige begrebsdannelser – som kropsliggjorte undviger fortærskede klichéer – og vi kommer måske til at opleve vores forhold til kunsten med friskere sind og skarpere blik.

Leif Norlyk er kommunal kulturmager. Arrangerer koncerter, ordkunstarrangementer, udstillinger, foredrag – og hvad der ellers virker meningsfuldt og lader sig gøre. Tidligere kunstforeningsformand, nuværende operafan og i det hele taget teatermenneske. Vild med at lade kunstarter spille sammen og føde nye udtryk.

Pris 50 kr. Inkl. Vin og Ost.
Der er plads til 20 så tilmeld dig snarest!

Guldbergsgade 9, 2200 København N. Tlf.: 21 27 69 12

Åbent lørdag 15.07.2017

Kig forbi mellem 14 og 17 til en kop kaffe og en småkage. Jeg skal male lidt i atelieret og holder samtidig åbent i galleriet hvor du kan se en masse spændende malerier og figurer.
Jeg tager billedet af denne dame / pige herunder med hvis du har lyst til at se det i virkeligheden 🙂
Ses vi ?
Hilsen Tine